Julgåvor för anställda och kunder

Fina och användbara julgåvor från House of Regalo hittar du här.

Gåvokort 399:-

Det ultimata gåvokortet med ett stort utbud av noga utvalda gåvor. Gåvokortet innehåller över 220 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att kunden skall mottaga den perfekta julklappen. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokortet i en exklusiv box med magnetförslutning.

A/W 22 katalogen

Den viktigaste inspirationskällan som vi har är en känsla som skiljer sig från person till person, men som ändå har samma gemensam nämnare och det är trygghet.
Vi har samlat våra favoriter för att välkomna det nya normala.

Ladda ner vår nya katalog och ta del av vår våra nya härliga produkter.

 

Gåvokort 799:-

Ett gåvokort fyllt med härliga produkter. Välj mellan 220 välvalda produkter där du kan välja 2 produkter. Här har du möjligheten att skapa ett kit som passar just dig. Varje produkt har ett värde mellan 360-449:- För att höja julkänslan kommer kortet med ett snyggt exklusivt band. Gåvokortet innehåller över 220 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att kunden skall mottaga de perfekta julklapparna.

Kontakta Fredrik på fredrik@z-reklam.se eller Marcel på marcel@z-reklam.se för beställning eller mer information. Eller ring 0515-10102.

Skatteregler för julgåvor till anställda

Att ge en julgåva är ett bra sätt att visa uppskattning till sina anställda. Men vad gäller egentligen när det kommer till att ge gåvor till anställda?
Julgåvor till anställda är skattefria för de anställa om:

 

  • Värdet inte överstiger 500kr inklusive moms (400 kr exklusive moms vid 25% moms, tänk på att t.ex. mat har en lägre momssats och därmed ett högre värde exkl moms). I värdet räknas inte fraktkostnader. Om värdet är högre blir gåvan skattepliktig från första kronan.
  • Skattefriheten gäller inte gåvor som är kontanter. Gåva i form av presentkort som inte kan bytas in mot pengar kan vara skattefria. Läs mer i skatteverkets ställningstagande Presentkort i gåva till anställd