Om oss

 

Z-Reklam är ett heltäckande reklamföretag med egen produktion som startades av Hasse Zachrisson 1990. Idag drivs företaget av Johan och Hanna Zachrisson, samt Marcel van der Meulen.

Från början var Z-Reklam mest inriktat på screentryck, men har succesivt utökat maskinparken och idag trycker vi digitalt på både hårda och mjuka material. Vi efterbehandlar enligt kundens behov till helt färdiga produkter och kan även montera om önskemål finns. Vi har kapacitet att erbjuda helhetslösningar till företag, och kan leverera allt från minsta dekal till hela butikskampanjer. Vi hjälper också dig som kund att se över behovet av reklam- och profilmaterial och ta fram just det som ditt företag verkligen behöver.

Z-Reklam ligger i Falköping, och vår placering mitt i Skaraborg, med närhet till bland annat Göteborg, gör oss lätt nåbara för våra kunder i stora delar av södra och mellersta Sverige. Vi levererar också reklam till återförsäljare i hela landet.

Specialistområden
Storbildsproduktion, fordonsprofilering, vinyl, dekor, dekal, mässmaterial, presentreklam, papperstryck, skyltning och vår egen lokala tidning Falbyggds magasinet Platå!

 

Hasse Zachrisson
Grundaren på Z-reklam AB.