Profilprodukter

 

Praktiska prylar, give aways, eller kanske godis? Allt med din logo på. Vi har ett stort utbud av presentreklam. Vi hjälper er med helhetslösningar kring hela er profil.

 

Spara vatten med XDCONNECTS

End of the year kollektion 2022

Produkter från Ukiyo

Ett axplock ur XDCONNECTS sortiment.

Impact Polylana® mössa med AWARE™

2% av intäkterna för varje såld produkt kommer att doneras till Water.org
Tillverkad med Polylana® fiber.
Tillverkad med AWARE™ spårämneDenna mössa har sparat 5 liter vatten.
Impact savings are based on reliable LCA data from Textile Exchange

Lunchlåda med spork i GRS återvunnen PP

Stilig och rejäl lunchlåda som passar lika bra för en sallad eller smörgåsar som för att värma upp en varm måltid. Tillverkad av 93% GRS certifierad återvunnen PP, GRS certifiering säkerställer en helt certifierad leveranskedja av de återvunna materialen. Kan diskas i maskin och användas i mikrovågsugn. Inklusive en praktisk spork (sked/gaffel) och ett elastiskt band. Volym: 1,2 liter. 

Impact AWARE™ Polylana®stickad halsduk 180x25cm

Halsduken innehåller Polylana®. Polylana®är ett alternativ till 100% akrylfiber med en mindre påverkan då mindre energi och vatten används. Med AWARE™ spårämne som bevisar användandet av återvunna material. Varje halsduk sparar 13,1 liter vatten. 2% av intäkterna för varje såld Impact-produkt kommer att doneras till Water.org. Mått: 180x25cm.

Kompakt flaska i RCS återvunnen stainless steel


Tillverkad av RCS (Recycled Claim Standard) certifierade återvunna material. RCS certifiering säkerställer en helt certifierad leveranskedja av de återvunna materialen. Totalt återvunnet innehåll: 89% baserat på total produktvikt. BPA fri. Volym: 300ml. Levereras i FSC®-certifierad kraft förpackning.

Ukiyo Hisako AWARE™ 4 säsonger handduk/filt 100x180

En lyxig och mångsidig handduk för många olika tillfällen. 78% OEKO-TEX-certifierad bomull och 22% återvunnen supermjuk bomull . AWARE™ spårämne som bevisar användandet av återvunnen bomull. Passar som en filt på soffan eller picknicken. Snabbtorkande, mögelresistent och enkel att tvätta. Varje handduk sparar 1409,2 liter vatten. 2% av intäkterna för varje såld Impact-produkt kommer att doneras till Water.org.

Ukiyo karaff i borosilikatglas med bambulock 1.2L

Ukiyo karaffen är ett trevligt tillskott på middagsbordet! Tillverkad av tåligt borosilikatglas som klarar av temperaturskillnader både för iskalla drycker eller hett te. Den moderna formen och de rena linjerna faller de flesta i smaken. Locket i bambu ger karaffen en naturlig touch. Volym 1.2L.

Ukiyo bambu salt & peppar set

Ukiyo salt & peppar set är funktion och design i ett och ett uppskattat tillskott på middagsbordet. På insidan finns keramiska kvarnar som maler både salt och peppar med bra resultat. Setet är i bambu och har en naturlig och stilren utstrålning. Kvarnarna har ett graverat ‘P’ och ‘S’ för att enkelt skilja dem åt. Båda kvarnarna har en volym på 110 ml, så du behöver inte fylla på dem så ofta. Levereras i en giftbox av kraftpapper.

Ukiyo set med 4 muggar

4 keramikmuggar utan handtag som passar både till fika och middag. Vit design med en svart dekorkant. Levereras i en giftbox av kraftpapper. Volym: 120ml.

XD Low Impact Katalog 2023

Ny katalog från Sagaform – the perfect gift 2023

PRESENTREKLAM PÅ LAGER

Behöver du give aways som inte kostar för mycket? Kolla här!

Kontakta på 0515-10102 eller maila till: fredrik@z-reklam.se, marcel@z-reklam.se för beställning eller mer information.